Get This

About Me

My photo
NAME : Mymie (≧▽≦) AGE:15(2011)(◕ ‿◕ ) HOMETOWN: BiNtulu 5teen year old ;). PMR candidates! Ouhno, i must study hard this year. Huhu. I'm pure islam. I ♥ kuching. I'm bintulu. School at SMK Bintulu. I'm friendly. I'm not keep enemies okay. I'm love to be friend with you all. Hehe. Do follow my blog yaa. ♥

Friday, 9 September 2011

My'mie pakai tudung lah :)

HAHAHA , My'mie look like stupid right , tak derr laa . My'mie sebenarnya suka pakai tudung masalah belum masa nya lagii .

                                             that i look pretty , STUPID WORD !



that why mymie nak tunggu pakai tudung , but masa belum lagi lahh . waitt laa . siapa yang perasan dengan muka saya dekat sebelah mata ituu , tuu kesan saya eksen . parutt laa . rock sangat laa muka mymie ada parutt . TAKUT NYERRR !! HAHAA . Mymie tak kisah pn dengan face mymie . hahaha , mymie kadang2 kalau hangout with famili or friends mymie pakai tudung tau . macam itu laa style mymie pakai tudung .



time ini mymie lagii tunggu seorang ambil mymie nak ajak mymie hangoutt . sempat mymie snap kan . anehh laa . mymie sebenarnya snap laa , macam photographer laa , mymie just waitt my ayahanda hadiah kan mymie NIKON D30 new onee :D


okay , di sini jerr MY'MIE SULAIMAN STORY . kalau ada story lagii , Mymie akan updated okay . don't worry :)


bubye ! asalamulaikum :)

see you next time .

hope enjoy okay :)