Get This

About Me

My photo
NAME : Mymie (≧▽≦) AGE:15(2011)(◕ ‿◕ ) HOMETOWN: BiNtulu 5teen year old ;). PMR candidates! Ouhno, i must study hard this year. Huhu. I'm pure islam. I ♥ kuching. I'm bintulu. School at SMK Bintulu. I'm friendly. I'm not keep enemies okay. I'm love to be friend with you all. Hehe. Do follow my blog yaa. ♥

Friday, 9 September 2011

My'mie pakai tudung lah :)

HAHAHA , My'mie look like stupid right , tak derr laa . My'mie sebenarnya suka pakai tudung masalah belum masa nya lagii .

                                             that i look pretty , STUPID WORD !



that why mymie nak tunggu pakai tudung , but masa belum lagi lahh . waitt laa . siapa yang perasan dengan muka saya dekat sebelah mata ituu , tuu kesan saya eksen . parutt laa . rock sangat laa muka mymie ada parutt . TAKUT NYERRR !! HAHAA . Mymie tak kisah pn dengan face mymie . hahaha , mymie kadang2 kalau hangout with famili or friends mymie pakai tudung tau . macam itu laa style mymie pakai tudung .



time ini mymie lagii tunggu seorang ambil mymie nak ajak mymie hangoutt . sempat mymie snap kan . anehh laa . mymie sebenarnya snap laa , macam photographer laa , mymie just waitt my ayahanda hadiah kan mymie NIKON D30 new onee :D


okay , di sini jerr MY'MIE SULAIMAN STORY . kalau ada story lagii , Mymie akan updated okay . don't worry :)


bubye ! asalamulaikum :)

see you next time .

hope enjoy okay :)

Monday, 5 September 2011

SNAP WITH MY KAZEN

HAHAHA , time ini kzen saya yang sowg lagi tuu nak tunang , time ini dia tak derr lagi mlyn owg2 d situ , 
hahahaha , MYMIE PAKAI TUDUNGG LAAAA :) HAHAHA  ,okkkayy ,
yang seblah sya pling hujong ituu kakak saya MIMI SHAFRIZANATIN dia . yang badan besa itu saya pnggil dia abg kong , cause bdn dia sowg jerr besa , seblh abg kong itu abg ezad , abg arka , abg mau , adikk ezadd ituu 6ma dia ejeryyy and abg A1 , hahah iwan okayy :)

yang ini pula kazen nan makcik saya , yang bju merah ituu makcik saya yg pling muda and gila2 mcm kami juga , saya pnggil dia buk yah , dia ckgu okayy , yang seblah ituu kakak nanu :) dia pn ckguu jugaa , yang pkai tudong itu AUNI ZYZYNA , saya pnggil dia kak pey ::)
       lihat comel kan2 , saya suka picca ini :) comel2 sangat , buk yah the bestt autie ever :)



 HAHHAHAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAH
\
/
\
/
\
/
\
/
\

INI SAJA CERITA MYMIE HARI INI , GOODBYE :)

Thursday, 25 August 2011

LOVE U SO BUT SOME OTHER GURLS TELL ME THAT U STILL WITH HER

okay . saya nak cerita yang saya girlfriend ini budak . he name is amin , maybe you all know him , okay . ada seorang perempuan she name is LIEYN dia ada facebook tapi saya tak nak share who is she . MRS.L inbox fb saya dia cakp dengan saya .


MRS.L : oitt phal ko k pic amin ?
               then ko k pic amin . jawab ko lok !
ME : aku gwek nya paal ! paal ada masalah mn aku k pic nya kaaa !
        excuse me , ku mok mdh lok . ku ada 6ma okay ! 6ma ku ukn oit! p MYMIE
MRS.L: kau gwek nya ! oitt aku gwek an nya 11 bulan oit ? phal tg tba2 kau ndah ! arh!
ME: alaaa ! HAHAHAHA . perey ku denga ayat ko ey . ko ingt ku cyak mehh . lmbat cyta ko bha .
       ku dh kenak kaka puan kdk ko tok . amin ada cyta suma nan aku so ! GO TO HELL ! stakat ko            gweknya 11bln . xda juak smpey maty nakkk ! :D hahahahahah

gila punya perempuan . saya tak percaya okay . suma ramai perempuan cakap macam itu sama saya maa ,
so dont ever make me believe you all . i know what you did like that . ! :D hahahahah . saya hampir clash with ma boy okay , but now steal already . fuhhh !






THE END


Sunday, 31 July 2011

MONSTER PUASA

selamat menyambut bulan ramadhan
 hari ini 01082011 hari yang mulia untuk umat islam .  untuk menunaikan ibadat puasa . hari ini saya sudah menunaikan ibadat puasa bersama-sama keluarga walaupun tahun saya tidak menunaikan bersama dengan ibu saya , iaitu NURFATIHAH BT ABDULLAH berada di MIRI sekarang . saya minta maaf kerana pernah kurang ajar sama mamak . rindu sangat dengan mamak . sepanjang malam saya rindu awak mamak . anak mamak akan belajar betul-2 untuk mamak . IMISHYOUDAMN !

Wednesday, 6 July 2011

sweet couple


My love is with Ahmad Syahmi. miss is going out with him. I am also jealous that I'm out of the couple would see out together! very jealous of me. sayang kmk windu ktk ae , mok temu nya , :'( I also want my partner the same clothes and hold my hand. very wonderful feeling when we are right with our partner.I miss with my husband at Bintulu .



sayang !
kmk  windu mok paloy-2 nan nya ae ? kmk  mok hangout nan nya bha . sp0n cyg makan ea ! hahaha ----> sukkk ! nya kat cnun boh mok kenjett-2 ! smackdown lakk ! sayang ! i miss u damn !! 

 I LOVE EU SO MUCH SAYANG ! MUAHMWAH! :D

Saturday, 25 June 2011

This is ME ◕ ‿◕

                                         Mimi Shafrizanatin ->Nur Fazreen Shah-> THAT IS ME

                                                     that is my DADDY ! hengsem rite ..
                                                    ME and my lil brother DIdi zuren zhazani
                                             my little sis MIMI AZIZHA KHAIRUNNISHA                          
                                                                  with my nephew

Hello all. Today mymie mahu mymie want to tell the story about him okey. I have a friend call me mimi when people call my home near micot or miza. born 20 May 1996 near Kuching HOSPITAL. I come from the United kingdom hhahahaha. comedy-comedy. I was not the origin of transfer bintulu already near Kuching. boring around here no one like me a naughty friend. oket-okey. My son's first picture story once that picture is my older sister's little baby of my men, the next it is PANDA haahahhaha. comedy really. The second picture was my father Solomon B. Dahan hahaha. not okey. but Hj.Sulaiman b. hj. dahan. The third that I have a younger man he liked to look at my article, like they say two times five = ten. This year he is level 1 but he devised the person he is level 2 PEOPLE HAVE PALOI too right. There again he's a brother my name DIDI AFFUNDI KUDIZA he suffered disability in the body kerana penah childhood fever before, now he's 19 years of age. okey all this just my son a story. okey my story again later.


안녕히 친구  annyeonghi chingu
My crew are all very dear. unfortunately tight-tight all crew close

f◕ ◕ D










I have a favorite food is cupcakes. I love cupcakes because they are a variety of flavorslike strawberry, coklet, vanilla and many more. The same is also my favorite donuts. I do not run out of food. Where can I eat. I was part of a hobby of mine okay. y when I'mout of my friends and I would eat my friends Merdeka Palace Hotel. oh my god. new year like my stomach is feeling full. should not be so. I like it. So I've a lot of money inthis pocket. I do not need to waste money with marvelous things okay, I like y food. likereally pretty okay. I can not live without food. such as food and beverage sya like chicken chops, chocolate shakes, cuppucino, coklet, cake, more. So people call mefat hard for me. Okay! This time I want to critakan today. hope you have all enjoyedhearing. so thank you.




모두 안녕. 모든 사랑하는 승무원 
modu annyeong. modeun salanghaneun seungmuwon ◕ ‿◕